Over Klein Veldeken

Residentie Klein Veldeken biedt prachtige assistentiewoningen. De kenmerkende rustieke stijl straalt warmte en gezelligheid uit. Er is een harmonieus evenwicht tussen bouwstijl, de prachtige omgeving en het gekozen interieur.

De appartementen zijn ruim en afgewerkt met hoogwaardige, kwaliteitsvolle materialen.

In het kader van de dienstverlening staan meerdere gemeenschappelijke ruimten ter beschikking. Het restaurant en de bar zijn dagelijks open, de vele gezellige zithoeken nodigen uit om met mederesidenten een gesprek aan te gaan. In de binnentuin met terras is het heel aangenaam verpozen in de zomer. Onze residentie beschikt over een eigen kapperssalon, fitness- en wellnessruimte.

De indeling van de privatieve woongedeelten garandeert een intens wooncomfort, comfortabel wonen en veiligheid vormen hierbij het uitgangspunt. De appartementen zijn aangepast aan de huidige en eventueel toekomstige noden, zonder dat eventuele aanpassingen opvallend aanwezig zijn in het interieur.

In residentie Klein Veldeken is het aangenaam vertoeven. Gezelligheid en comfort gaan hand in hand. In onze woningen ligt de nadruk op toegankelijkheid, veiligheid en comfort.

Residentie Klein Veldeken behoort tot de groep Time for Quality

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Over Klein Veldeken