Diensten

Residentie Klein Veldeken staat voor zorgeloos en comfortabel wonen en dit dankzij de dienstverlening op maat! De dienstverlening vertrekt vanuit de visie “levensbestendig wonen”.

Residentie Klein Veldeken biedt een brede waaier aan mogelijkheden in dienstverlening, van een standaard basisdienstverlening tot een zeer uitgebreide all-inclusive formule.

Naast de geboden basisdienstverlening kan men het advies of de hulp van de woonadviseur inroepen om zodoende de dienstverlening te personaliseren. U houdt hierbij de regie in eigen handen, u beslist van welke faciliteiten en bijkomende diensten u gebruikt maakt.

Alle bijkomende individuele dienstverleningen zijn vrijblijvend. De woonadviseur coördineert het uitgebreid gamma aan diensten en is hierbij het eerste aanspreekpunt. Men kan bij de woonadviseur terecht voor woningadvies, administratieve ondersteuning, de afstemming van de (bijkomende) dienstverlening aan de persoonlijke behoeften en allerhande vragen of bekommernissen. Wonen in residentie Klein Veldeken is kiezen voor een bepaalde levensstijl!

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Diensten